Verwarming

Verwarmingen zijn tegenwoordig niet meer uit onze huizen weg te denken. Vooral in de winter, als het buiten koud kan zijn, hebben we de verwarming graag op een hoge stand staan. Er zijn verschillende manieren om uw woning te verwarmen. Zo kunt u gebruik maken van radiatoren of vloerverwarming. Daarnaast wekt men de benodigde energie steeds vaker zelf op met zonne-energie.

Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u passend advies geven over het juiste verwarmingssysteem voor uw woning.
Ook verzorgen wij graag het jaarlijkse onderhoud van uw verwarmingsinstallatie.

Toe aan een nieuwe cv-ketel?
Wilt u vloerverwarming in uw nieuwe vloer?
Bent u op zoek naar een design radiator die in uw ruimte past?
Zelf energie opwekken? Dat kan!

CV-Installatie

Welke cv-installatie past bij u? Elke woonruimte is anders, maar ook smaak voor inrichting verschilt van persoon tot persoon. Wij denken graag met u mee. Voor iedere woonsituatie bieden wij een passende, milieuvriendelijke oplossing.

We hebben ruime ervaring met talloze cv-installaties. Aan de hand van uw wensen bekijken wij de mogelijke opties voor uw woonruimte. Uiteraard voorzien wij u van professioneel advies.

Vloerverwarming

Vloerverwarming maakt het mogelijk een relatief grote oppervlakte gelijktijdig te verwarmen. Dit zorgt voor een behaaglijke temperatuur. Qua energieverbruik maakt dit niets uit. Daarnaast staan de radiatoren nooit in de weg!

Zonne-energie

Zonne-energie is duurzame energie. Het is gratis en altijd aanwezig. Daarnaast is deze energie onuitputtelijk en dus milieuvriendelijk. De laatste jaren is de techniek steeds verder gevorderd, waardoor men de natuurlijke energie beter op kan slaan en beter kan verwerken. Hierdoor is zonne-energie erg aantrekkelijk geworden.

Sinds vier jaar biedt Technisch Installatie Bedrijf Ad Brans u twee mogelijkheden om zelf zonne-energie op te wekken. Wij zijn erkend dealer van Nefit zonnepanelen en Rivusol zonnepanelen.

Zonne-energie kan u wel 30 tot 40% per jaar op uw gasrekening besparen! Meer weten?
Neem contact met ons op.

Radiatoren

Voor iedere woonsituatie bieden wij een passende, milieuvriendelijke oplossing. Wij verzorgen uw gehele cv-installatie. Denk hierbij aan paneelradiatoren, designradiatoren (past in het interieur) en vloerverwarming. Deze componenten worden verbonden met uw cv-ketel.

CV-ketel

Een centrale verwarmingsketel of cv-ketel is het onderdeel van een centrale verwarmingsinstallatie dat voor warm water zorgt. Met dit warm water worden de verblijven in een pand verwarmd. Cv-ketels hebben een levensduur van 10 tot 15 jaar. Dit betekent dat elke ketel op den duur vervangen moet worden. In de afgelopen jaren zijn cv-ketels steeds zuiniger en milieuvriendelijker geworden. Dit betekent dat uw oude cv-ketel wellicht onnodig veel energie verbruikt, wat betekent dat uw stookkosten onnodig hoog kunnen zijn.

Wij helpen uw graag met het kiezen van een cv-ketel die bij u past. Wij zijn dealer van onder andere Nefit, Bosch, Remeha, Vailliant. Daarnaast repareren wij elke ketel, van welk merk dan ook!

Onderhoud

Goed onderhoud is belangrijk voor een langere levensduur van uw cv-ketel. Hierdoor voorkomt u storingen, blijft het rendement hoog en bent u verzekerd van optimale veiligheid. Uw ketel dient jaarlijks nagekeken te worden.

Geeft uw cv-ketel een foutmelding? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wellicht kunnen wij u telefonisch instructies geven die het probleem verhelpen. Anders komen wij binnen 24 uur bij u langs.

Neem contact met ons op!